magbo system

Vær trygg på arbeidsbåten din

Yrkesbåter & Arbeidsåter

En arbeidsbåt skal dekke flere, og ofte unike behov. Tilpasninger av skreddersydde kran-løsninger, lager-løsninger, utforming av skrog for å oppnå en spesiell funksjonalitet – mange områder som kan by på utfordringer. En båt med aluminiumsskrog har flere fordeler når det gjelder tilpasning av form og funksjon. Kontakt oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg lage en yrkesbåt/arbeidsbåt som dekker dine behov, eller se et utvalg yrkesbåter vi har i produksjon.

Få skreddesyd din yrkesbåt

 

Uansett hva du trenger en yrkesbåt til, om det er passasjer transport, fisk, dykking og rov operasjoner, kan vi i Lima Marin designe akkurat din drømme båt. Vi vet at forskjellige firma, selv innen samme bransje, har forskjellige behov. Derfor satser vi på full skreddersøm. Hos oss står dere helt fritt til å få den perfekte båten for akkurat deres firma. Vi er ikke låste til noen få skrogformer som kun kan kosmetisk endres på. Ditt firma fortjener noe mer. Nemlig en spesial designet yrkesbåt laget for akkurat de oppgavene dere skal utføre. 

Passer en av våre eksisterende modeller er disse selvsagt tilgjengelige, men vårt største fortrinn er at vi kan designe en ny båt fra bunn av overaskende rimelig. Som regel vil kunne levere en båt designet fra grunn av til samme pris som konkurrentene tilbyr sine standard båter. 

 Vi har spesialisert oss på båter opp til 15m, men kan levere opp til 30m. Både vanlige skrog og katamaraner, i stål eller aluminium. Motorisering og fremdrifts system tilpasses hver enkel båt. Det kan være alt fra vann jett, strak aksel til diesel påhengsmotorer fra OXE.  

Rohny Lima - Lima Marin

Kontakt oss i dag

Har du noen spørsmål om våre båter og utstyr? Rohny Lima er Daglig leder for Lima Marin og hjelper deg gledelig med hva du måtte lure på. Kontakt oss for en hyggelig prat.

Våre arbeidsbåter og Yrkesbåter