magbo system

Noe for enhver smak

Vårt utvalg av båter 

Vi fører fire forskjellige båtmerker som har forskjellige bruksområder og kvaliteter, dette er Master Pro, Teknomar, Sea Core og våre egenutviklede/spesialtilpassede LMB. Innenfor hvert merke har vi flere båtmodeller, så klikk deg gjerne inn på et av merkene nedenfor for å lese mer om de forskjellige. 

Master Pro – skjærgårdsjeepen som tåler en trøkk

Master Pro har skjærgårds jeeper og bowridere. Åpne båter som er fantastiske til bruk på hytter, til dagsturer i skjærgården, vannski, wakebord, fisking og mer. Meget gode sjøegenskaper og stabilitet i sjøen kjennetegner disse båtene. I tillegg har de store farts ressurser, noe som passer ypperlig for dem som setter pris på litt vind i håret, fart og spenning. I tillegg er den utrolig stabil og god på vannet. 

Teknomar – større båter, for større drømmer

Her får du bruksbåter som kan benyttes hele året. De er isolerte og kan leveres med toalett, pantry, overnattings muligheter og oppvarming mm. Det er også mulig å få designet sin egen Teknomar båt, det vil selvsagt medføre noe ekstrakostnader, men da kan du selv velge skrog utforming, layout og interiør. Det er ikke mange verft som kan tilby dette til en overkommelig pris.

Sea Core – landgandsbåter i forskjellige størrelser

Perfekt til jakt, fiske, dykking mm. Raske med gode sjøegenskaper og presser landgangen såpass hardt at den holder båten på plass under ilandstigning.  Disse kan leveres med fartøyinstruks dersom de skal benyttes i yrkes sammenheng. Med en diesel påhengs fra OXE vil de være fantastiske arbeidsverktøy.

LMB – skreddersydde båter for krevende bruk

LMB er Lima Marin sine egne båter. Skreddersydde for krevende bruk i yrkes-sammenheng. De leveres med fartøy instruks og alt av utstyr som kreves i henhold til lovverket.  Kontakt oss for å diskutere dine behov for båten, så tilpasser vi disse i henhold til spesifikasjonene som kreves. 

Se våre annonser på finn

Vi legger ut alle våre båter på finn.no, klikk deg inn på annonsene under.